Victory Gardens

Kako kupiti online

Proces kupovine stana online je jednostavniji nego sto mislite. Ovaj proces podrazumeva da on-line platite rezervacionu naknadu a nakon tog procesa će vas naš prodajni savetnik kontaktirati i sprovesti kroz celokupnu proceduru potpisivanja kupoprodajnog ugovora, solemnizacije ugovora kod javnog beležnika kao i kroz proceduru samog plaćanja.

KORAK 1

IZBOR NEKRETNINE

Odaberite stan, paket po izboru i pritisnite dugme REZERVIŠI

KORAK 2

IZBOR ENTERIJERA

Sledeći korak je da odabrete željeni enterijer. U ponudi su dva paketa. 

Vaš izbor će biti: Natura sa parketom od natur hrasta i belim pločicama ili Lumiere sa parketom od beljenog hrasta i svetlo sivim pločicama.

KORAK 3

IZBOR DODATAKA

U narednom koraku imate mogućnost da personalizujete svoju nekretninu i odaberete dodatke. U ponudi su praktični i kvalitetni elektični sušač za peškire, nečujni ventilator za kupatilo, zatim priprema za smart home instalaciju, parking mesto uz dopunu u vidu elektro punjača, izbor jednog od dva ponuđena modela kuhinje i luxury parket.

KORAK 4

UPIS POTREBNIH PODATAKA

Popunite tražene podatke kako bismo mogli da kreiramo vaš profil. Na istom ekranu možete videti stan i podatke odabrane nekretnine. Odaberite opciju ’’NISAM ROBOT’’ i pritisnite dugme ’’NASTAVI’’.

KORAK 5

USLOVI REZERVACIJE

Na ovom ekranu možete pročitati rekapitulaciju, uslove rezervacije i dati saglasnost (check box) za obradu ličnih podataka i saglasnost na uslove rezervacije.

KORAK 6

PLAĆANJE REZERVACIJE

Na sledećem ekranu će vam se prikazati stranica za online plaćanje gde je potrebno popuniti vaše podatke i izvršiti uplatu.

KORAK 7

DINAMIKA PLAĆANJA

Isplata kupoprodajne cene će se vršiti u ratama a ukoliko kupite nepokretnost u već odredjenoj fazi izgradnje, avasno se uplaćuju dospele rate a ostatak prati definisanu dinamiku.

Takođe, na unetu email adresu će vam stići i pismo koje potvrđuje plaćanje.  

Nakon potvrde plaćanja koja će vam stići na email adresu, možete očekivati da vas u najkraćem roku kontaktira naš prodajni savetnik kako biste nastavili kupoprodajnu proceduru.

Iznos koji ste platili za rezervaciju stana je uračunat u cenu nekretnine i biće odbijen od poslednje rate.

Srećna online kupovina!

Stanovi
Registracija