Victory Gardens

Utočište i pogled

MATERIJALI

WELLBEING

CENTRALNI SISTEM ZA TRETMAN VODE

Victory Gardens zna da sve počinje od vode. Zato vam dajemo vodu najvišeg kvaliteta.

Živećete zdravije, vaši uređaji biće dugovečniji, a uklanjanjem potrebe za kupovinom flaširane vode ne samo da ćete uštedeti, već ćete i svakodnevno činiti nešto dobro za okruženje.

PRIVATNI VRTOVI

Victory Gardens je sa svih strana okružen vrtom, razvijenim drvećem i gradskim baštama.

Zelene površine jednako su raspoređene kroz ceo kompleks, čime je izbegnuto postojanje jedne fokalne tačke – jer je svaki kutak uređen i važan. Koliko je zelenilo važno razumećete tek kada se u njemu probudite, prošetate, gledate decu kako se igraju ispred zgrade.

GARDEN APARTMANI

U prizemlju svih zgrada nalaze se jedinstveni apartmani, savršeno pogodni za stanovanje sa sopstevnim baštama.

Iz svoje dnevne sobe kročićete u ličnu baštu, samo vaš prostor – zauvek.

Osetićete mir, opustićete se usred grada.

SMART HOME READY

U svaki stan u Victory Gardens-u smo investirali u implementaciju infrastrukture za smart home sisteme. Ako želite da vaš stan bude stan iz budućnosti, moguće je implementirati potpuni IOT (internet of things) i sa mobilnog uređaja upravljati aparatima.

ELEKTRIČNI PUNJAČI

Ako ste ljubitelj prirode i vozite električni automobil, u našem projektu postoje garažna mesta baš za vašeg ljubimca.

Ta garažna mesta poseduju kompletnu instalaciju za ugradnju električnog punjača kakav želite.

Brži ili sporiji u zavisnosti od vaših potreba, na vama je izbor i odluka.

PAKETOMAT

Mislili smo i na sve ljubitelje online kupovine.

U okviru ulaznog lobija biće postavljena drop-off/drop on zona na rapsolaganju tokom 24h.

Prostor za sve stanare će biti sigurno mesto na kome mogu da se ostave pošiljke sve vrste.

IZBOR ENTERIJERA

Svaki kupac će biti u mogućnosti da prema ličnim afinitetima odabere jedan od dva osnovna paketa – Lumiere i Natura, koji imaju svoju selekciju parketa i pločica.

Naturu krasi parket od natur hrasta i bele pločice, a Lumiere parket od beljenog hrasta i svetlo sive pločice.

Lepota se krije u kvalitetnim detaljima.

IZBOR DODATAKA

Dodatak baš po meri stanara! Svaki stan će moći dodatno da se oplemeni dodacima koji su praktični poput elektičnog sušača za peškire, nečujnog ventilatora za kupatilo, zatim da svoj dom pretvori u smart home, izabere parking mesto uz dopunu u vidu elektro punjača, izabere jednu od dva ponuđena modela kuhinje ili luxury parket.

24 / 7 ZAŠTITE

Victory Gardens je kompleks u kome je bezbednost na prvom mestu. Profesionalno obezbeđenje je na raspolaganju 24h, 7 dana u nedelji.

METRO

Samo par minuta hoda do buduće metro stanice deli vas do direktne veze sa bilo kojim delom grada.

BLIZINA ADE CIGANLIJE

Beogradsko more na samo desetak minuta od stana, da li postoji bolje mesto za rekreaciju na otvorenom? Ukoliko ste zaljubljenik u biciklizam krenite poznatom stazom. Zaplešite uz muziku na letnjim festivalima, neka sunce dodirne vašu kožu, uhahnite punim plućima mirise, osetite boje koje se menjaju smenom godišnjih doba i takmičite se čiji oblutak će napraviti najviše žabica.

DRUŽENJE I KAFE

Slobodno, a kvalitetno ispunjeno vreme.U savršenoj harmoniji sa dušom i telom.Dodatni sadržaji su osmišljeni tako da prodube iskustvo svakog stanara, da poštuju njegove želje i potrebe. Šolja mirisne kafe uz razgovor sa najboljom prijateljicom u omiljenom kafeu.  Neprocenjiva lakoća da u svakom trenutku biramo ono što nas čini srećnim.

FITNESS I PICKLEBALL

Victory Gardens fintes centar je prefinjeni ambijent za sport I relaksaciju a posebno iznenađenje je moderno dizajniran pickleball teren. Stanovnici će imati priliku uživati u aktivnom načinu života dok se okušavaju u ovom sve popularnijem sportu, dodatno obogaćujući svoje iskustvo zajednice. Teren za pickleball postaje neodoljiv kutak gde se udobnost stana spaja sa sportskom energijom

Stanovi
Registracija