Victory Gardens

Kako kupiti stan

U korak sa prisutnom i potrebnom digitalizacijom, kao i uvek, idemo korak dalje. Zato što cenimo vaše vreme, prvi put na ovim prostorima nudimo jedinstven proces online rezervacije stana putem sajta.

Lak, brz i siguran proces kupovine stana online je premisa koju smo poštovali. Dok razmišljate o nekretnini, bez obzira na to gde se nalazite, imate mogućnost da u najpovoljnijem trenutku rezervišete vaš stan.

Tokom celog procesa na raspolaganju su vam naši prodajni savetnici koji će vas kontaktirati i sprovesti kroz celokupnu proceduru potpisivanja kupoprodajnog ugovora, solemnizacije ugovora kod javnog beležnika, kao i kroz proceduru samog plaćanja.

KORAK 1

REGISTRACIJA

Prvi korak u procesu kupovine nekretnine u Victory Gardens je registrovanje interesovanja. To možete učiniti tako što ćete se registrovati na našoj veb stranici, pozvati kontakt centar na broj +381 11 7188 888 ili posetiti prodajni centar Kadena Sotheby’s Internationa Realty u Hercegovačkoj 16, Beograd. Pogledaj na mapi

KORAK 2

IZBOR NEKRETNINE KOJU ŽELITE DA KUPITE

Nakon registracije, prodajni savetnik će vas kontaktirati kako biste zakazali sastanak i privatnu prezentaciju projekta. Takodje, možete pogledati ponudu stanova i na našem sajtu i po prvi put na našem tržištu izabrati nekretninu i platite rezevaciju online.

KORAK 3

REZERVACIJA

Nakon odabira nepokretnosti, prodajni savetnik će vam pripremiti sve nephodno za rezervaciju što podrazumeva Rezervacioni ugovor i više načina za uplatu rezervacione naknade. Rezervaciju nepokretnosti možete izvršiti i na našem sajtu putem online rezervacije i online plaćanja.

KORAK 4

KUPOPRODAJNI UGOVOR

U roku defisanim u rezervacinom ugovoru, pristupiće se potpisivanjem kupoprodajnog ugovora kod nadležnih javnih beležnika.

KORAK 5

DINAMIKA PLAĆANJA

Isplata kupoprodajne cene će se vršiti u ratama a ukoliko kupite nepokretnost u već odredjenoj fazi izgradnje, avasno se uplaćuju dospele rate a ostatak prati definisanu dinamiku.

KORAK 6

PRAĆENJE NAPRETKA IZGRADNJE

Za vreme trajanja građevinskih radova, periodično ćemo vam slati bilten sa detaljima i fotografijama o napretku izgradnje projekta.

KORAK 7

PRIMOPREDAJA

Kada završena zgrada prodje poslednji tehnički pregled i vi isplatite poslednju ratu, radi se primopredaja nekretnine, nakon čega možete da se uselite u svoj dom.Uporedo, mi ćemo zvanično preneti pravo vlasništva nad nekretnitnom na vas.

STAMBENI KREDITI

Stanovi
Registracija