Victory Gardens

O nama

INVESTITOR I RAZVOJNI TIM

Sa decenijskim iskustvom u investiranju, razvoju i vođenju objekata – stambenih, hotelskih, retail, poslovnih i onih sa mešovitom namenom – svoje znanje sada stavlja u službu građenja novog koncepta življenja u kom je najvažnije pronaći ravnotežu. Nakon projekata kao što su Viva Residences, Soul 64, Miraval Residences, Charm Residences i drugih, KADENA Properties je osetila potrebu za pokretanjem svog projekta.

EKSKLUZIVNI ZASTUPNIK PRODAJE

Internacionalna franšiza koju sa ponosom KADENA Sotheby’s International Realty predstavlja u Srbiji, je vaš budući jedinstveni partner na putu ka novoj nekretnini. Iza prepoznatljivosti brenda stoji veliko iskustvo vrhunskog tima prodajnih savetnika, koji uz najbolju ponudu na tržištu, umeju da prepoznaju i pronađu nekretninu koja do tančina ispunjava želju klijenta.

DIZAJN TIM

RMJM Srbija je multidisciplinarni tim posvećenih arhitekata, dizajnera i inženjera koji posluju iz Beograda, sa portfolijom koji obuhvata čitavu region. Njihovo snažno iskustvo u inovativnoj arhitekturi, enterijeru i nadzoru dizajna dovodi ih da se uključe u dizajn različitih projekata: od avio i sportskih objekata do komercijalnih planova do stambenih razvoja. Studio je stekao reputaciju jedinstvenog, ali funkcionalnog dizajna i radio je na brojnim ikoničnim projektima u Srbiji i van nje. Ovi projekti se vrte oko živopisnih, održivih zajednica s različitim ponudama svjetske klase stambenih, prehrambenih i pića, rekreacije, zabave i prodaje.

Introba je jedna od najvećih svetskih kompanija za pružanje projektantskih inženjerskih usluga sa više od hiljadu zaposlenih u ofisima u Sjedinjenim Američkim Državama, Ujedinjem Kraljevstvu, Kanadi, Srbiji i Australiji. U svom nastojanju da unapredi svet, Introba-in tim kombinuje najsavremenije digitalne tehnologije, inovacije poslednje generacije i najnaprednije održive strategije kako bi se građena unapredila.

Werft je multidisciplinarni studio fokusiran na pejzažnu arhitekturu. Osnovan je 1984. godine u Štutgartu, Nemačka, od strane pejzažnog arhitekte Eriha Verfta (Erich Werft). Njihov pristup pejzažnoj arhitekturi je utemeljen na stalnom učenju, istraživanju i otvorenošću ka kreativnim uticajima iz disciplina i polja nevezanih za pejzažnu arhitekturu. Werft veruju da je raznovrsnost izvora inspiracije ključ stvaranja jedinstvenih i privlačnih prostora.

Stanovi
Registracija